Információ

Utalások

Részlet

Terchová község térképe
Terchová nagyítás térkép

Kis-Fátra község térképe
Kis-Fátra nagyítás térkép

Szállás Terchován

Pri Hati panzió és faházikó

Panzió észak-Szlovákiában Terchován, a kis-Fátrában Található.

Egész évben biztosítunk szálláslehetőséget. A panzióban 4 szoba, a faházikóban 3 szoba található, összesen tehát 7 szoba – 2, 3 illetve 4-ágyas, a maximális kapacitás 21 ágy. Minden szobához tartozik saját szociális berendezés – WC, zuhanyzó vagy fürdőkád, mosdó, hűtő, rádió és televízió.

TerchováA faházikóban található a két épület számára kialakított, kandallóval, 2 televízióval, teljesen felszerelt konyhával, hűtővel, fagyasztóval, gáztűzhellyel, sütővel, mikrohullámúsütővel, kenyérpirítóval és elektromos szeletelővel ellátott közös helyiség. Megtalálható itt minden, amire egy gazdasszonynak szüksége lehet. Biztonságos parkolást, a téli időszakban a sítalpak tárolására és a sícipők szárítására, nyári időszakban pedig a kerékpárok megőrzésére helyiséget biztosítunk a vendégek számára.

Vrátna - Terchová

Terchová és környéke természeti szépségekben gazdag, amelyek a földi paradicsomot juttatják eszünkbe. A Nagy- és a Kis-Rozsutca tűlevelű erdői és sziklás csúcsai üdvözlik a Kis-Fátra – Vrátna-i völgy minden kedves látogatóját.

További szálláshelyek Terchová községben

növényvilág fauna Terchová